top of page
MUSICA DES DE CASA.png

QUÈ I COM HEM FET MÚSICA DES DE CASA?

CONFINAMENT

 

A partir del primer dia que es va decretar el confinament, l'equip de professors i professores de l'Escola de Música Praeludium hem treballat de valent per a poder oferir als i les alumnes de tots els nivells continguts i aprenentatges a fi de consolidar tot allò que ja havien assolit al llarg del curs i ampliar-ne la programació.

Aquesta situació sobrevinguda, ens ha portat a reinventar-nos, no sense esforç, ja que tot l'equip hem hagut d'aprendre a treballar a través de la xarxa, a crear nous materials en nous formats per a que resultéssin el més intuitius possible per a les famílies i alumnes, i a la vegada tinguessin un contingut pedagògic i fossin el més "atractius" possible.

Per als més petits i petites de l'escola (des de nadons fins a P5), hem fet i enviat 2 sessions setmanals guiades en format de vídeo que han estat TOT UN ÈXIT!!!

A partir de 1r de primària, hem seguit la programació de les classes de grup amb la major normalitat possible, combinant la plataforma d'e-Learning "Aula Virtual Praeludium" amb classes virtuals (via Zoom) que han anat molt bé i ens han permès fer un treball més personalitzat i estar en contacte amb cada grup (grups reduïts).

Per altra banda, els i les alumnes d'instrument, han seguit realitzant les classes amb els seus professors i professores mitjançant diverses plataformes de comunicació online i el Feedback i resultats obtinguts han estat d'allò més positius i satisfactoris!!

A continuació, adjuntem una petita pinzellada d'algunes de les activitats que hem anat fent!

Presentació Violoncel
05:24
INICIACIÓ
20:48
Cartes amb cor
00:28
El gran cop!
01:18
INICIACIÓ
24:21
bottom of page